Büğet İlkokulu

WEB https://buget.meb.k12.tr
Adres : BÜĞET KÖYÜ BÜĞET KÜME EVLERİ BÜĞET ILKOKULU BLOK NO: 83 YEŞİLYURT / TOKAT
VİZYON : Biz her çocuğun içinde, onun özgür, çok yönlü ve bir birey olarak yetişmesini sağlayacak değerler olduğuna, toplumların mutluluğunu sağlamanın, cehaleti ortadan kaldırmanın ve demokratik bir toplum yaratma yolunun ancak toplumların iyi yetiştirilmiş bireylerince sağlanabileceğine; bu nedenle de insan için gösterilecek en önemli çabanın eğitim olduğuna inanıyoruz.
MİSYON : Öğrencilerimizin; Bilgili , becerili , dürüst , sorumluluğunu bilen, araştıran , sorgulayan , paylaşan , çok yönlü ve tarafsız bakabilen, çevresiyle olumlu iletişim kurabilen, ortak bir genel kültürle , sorunların farkında olabilen , ülkemizin kalkınmasına yardımcı olabilecek ilgi , istek ve yetenekleri doğrultusunda yüksek öğretime ve hayata iyi bir şekilde hazırlanmış, anadilini doğru ve etkili konuşan, yazan, anlayan, vatanını ve milletini seven , insan haklarına saygılı ve duyarlı bireyler olmalarını sağlamaktır.
BAŞARILAR : 0

Isınma : Kaloriferli
Servis : ilçe kooperatif araçları(İl ve İlçe merkezine her 45 dk bir servis vardır) ve kişisel araçla
Ulaşım : İl-ilçe karayolu güzergahı üzerinde olan köyümüz İlkokulunun il ve ilçeye ulaşımında sıkıntısı bulunmamaktadır.
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz İl merkezine 40 km. ve ilçe merkezine 9 km. uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : Satranç ve Dama kursu